top of page

Näyttöjen

Kotelot

Kotelot

Käytännöllisyyden lisäksi haluamme tuoda porraskäytäviin ja –tiloihin myös ulkonäöllistä uudistusta. Kaikki näyttömme voidaan koteloida maun ja ympäristön mukaan. Materiaalina toimii alumiini ja akryyli, ja värivaihtoehtoja on runsaasti. Tyylikkyyden lisäksi koteloinnin hyötynä on varkauksien ehkäisy sekä näyttöjohdotuksien piilottaminen.

 

 

TUOTETIEDOT

Koot: näytön mukaan

Materiaali: alumiini ja akryyli

Väri: sovittava

 

Tuotenumero: 30112-30115, 61620, 61630

Tilauserä: 1

Toimitusaika: 3 viikkoa

 

KUVAUS

 

Ilmox-porrasnäytöt voidaan toteuttaa myös koteloratkaisuna. Näyttö voidaan esimerkiksi upottaa seinässä olevaan aukkoon ja peittää peitelevyllä. Näyttö voidaan asentaa suoraan seinään kiinnitettyyn tornikoteloon tai jaloilla seisovaan pyloniin. Kotelon etupinta voi olla alumiinia, iskunkestävää akryylia tai lasia. Etupintaan voidaan tulostaa kuvaa ja se voidaan leikata muotoon. Kotelot voidaan myös polttomaalata.

About

Porras-info-

Kotelot

Pylonilla tai seinäkotelolla teet porrasinfotaulusta näyttävän ja sisustavan kokonaisuuden. Lisäksi pienennät mahdollisen ilkivallan tai mahdollisten varkauksien riskiä. Kotelon koko- ja väriominaisuuksia voi säätää maun ja ympäristön mukaan verhoamalla kotelon alumiinirunko toivotulla värillä tai kuvalla. Alumiinirungon viimeistelee etulevy, jonka materaalivaihtoehtoihin kuuluu iskunkestävä akryyli, lasi tai alumiini.

 

TUOTETIEDOT

Koot: 500 × 2000 mm, syvyys 180 mm

Materiaali: Runko: alumiini, Etulevy: iskunkestävä akryyli, lasi tai alumiini

Väri: Alumiinirunko tulostettu pinta

 

Tuotenumero: 61610, 61615

Tilauserä: 1

Toimitusaika: 2-3 viikkoa

 

KUVAUS

Porrasinfo voidaan asentaa siihen tarkoitettuun pyloniin. Pylonin etupinta voi olla alumiinia, iskunkestävää akryylia tai lasia. Etupintaan voidaan tulostaa kuvaa ja näin saada kotelo toimimaan myös sisustuselementtinä. Kotelon ulkonäköä voidaan vaihdella paun mukaan myös polttomaalauksella.

Pylonilla asennus on helppo ja siisti. Pylonirakenne myös suojaa taulua ilkivallalta ja varkauksilta.

bottom of page